Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

2a sessió de Cafè amb dades: Dades obertes per una societat informada

21 marzo, 2019 @ 09:00 - 11:00 UTC+1

Et convidem a la segona sessió del Cafè amb Dades , organitzat per la Direcció General de Transparència i Dades Obertes, i que tindrà lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

L’objectiu es fomentar el coneixement i l’ús de les dades obertes per part del personal de l’administració pública i del conjunt de la societat. Més enllà, i més important encara, és teixir afinitats, construir xarxa i enfortir la creixent comunitat de dades obertes.

En aquesta edició ens centrarem en les dades obertes com a base per a una societat informada i parlarem de 3 iniciatives que il·lustren el potencial de les dades en aquest sentit. Les dues primeres, més breus, tracten d’experiències des del sector públic, el visor d’alts càrrecs i el visor de qualitat de l’aire.

La tercera iniciativa neix de la societat civil com a eina de sensibilització i denúncia de la violència masclista. Parlem de “#Cuéntalo”, un projecte que va néixer fa menys d’un any i que més enllà de donar a conèixer aquesta realitat, hi ha impactat directament per transformar-la.

En definitiva, vine i gaudeix d’un ambient relaxat i distès en què hi podràs dir la teva compartint un cafè. Ens assabentarem d’iniciatives i projectes pioners.

I per anar obrint boca, explora les diferents experiències de què es parlarà:

Dades obertes. Explora. Visualitza. Decideix. Comparteix.

T’hi esperem!!

Organizador

Direcció General de Transparència i Dades Obertes
Teléfono:
938 876 200
Ver la web Organizador

Local

Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC)
Carrer de Girona, 20
Barcelona, Barcelona 08010 Spain
+ Google Map
Teléfono:
935 67 23 23
Ver la web Local

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *